Το καλύτερο finger food για μπουφέ ή ως ορεκτικό.

30' προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 35 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Για την μαρινάδα

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C στη λειτουργία του αέρα.
  2. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα σε ένα μπολ.
  3. Προσθέτουμε τις γαρίδες και ανακατεύουμε μέχρι να καλυφθούν καλά από το μείγμα.
  4. Βάζουμε τις γαρίδες σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε περίπου για 3 – 4 λεπτά (όχι περισσότερο, για να μη στεγνώσουν οι γαρίδες).
  5. Αποσύρουμε από το φούρνο και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών