Υλικά

Διαδικασία

  1. Φτιάχνετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες και το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει αρκετά, όχι όμως να πήξει.
  2. Παρασκευάζετε το Άνθος Αραβοσίτου Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες.
  3. Ανακατεύετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με το λιωμένο βούτυρο, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  4. Τοποθετείτε το μείγμα μπισκότου στον πάτο του πυρέξ και πιέζετε με ένα κουτάλι για να απλωθεί ομοιόμορφα.
  5. Προσθέτετε το Άνθος Αραβοσίτου.
  6. Αφήνετε να κρυώσει η κρέμα και ρίχνετε προσεκτικά το έτοιμο Φρουί Ζελέ με ή χωρίς κομμάτια φρούτων.
  7. Αφήνετε στο ψυγείο για να πήξει καλά το Φρουί Ζελέ.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών