Διαδικασία
- Φτιάχνετε το Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες και το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει αρκετά, όχι όμως να πήξει.
- Παρασκευάζετε το Άνθος Αραβοσίτου Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες.
- Ανακατεύετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με το λιωμένο βούτυρο, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Τοποθετείτε το μείγμα μπισκότου στον πάτο του πυρέξ και πιέζετε με ένα κουτάλι για να απλωθεί ομοιόμορφα.
- Προσθέτετε το Άνθος Αραβοσίτου.
- Αφήνετε να κρυώσει η κρέμα και ρίχνετε προσεκτικά το έτοιμο Φρουί Ζελέ με ή χωρίς κομμάτια φρούτων.
- Αφήνετε στο ψυγείο για να πήξει καλά το Φρουί Ζελέ.