Υλικά
Διαδικασία
- Ζεσταίνετε το φούρνο στους 170°C. Σε μια κατσαρόλα λιώνετε το βούτυρο και την Κουβερτούρα. Ζυμώνετε στο μίξερ ελαφρά τα αυγά, την Καστανή Ακατέργαστη Ζάχαρη , την ζάχαρη άχνη και τη βανίλια μέχρι να πήξουν και να γίνουν κρεμώδη (περίπου για 4-5 λεπτά). Προσθέτετε το γάλα με τη Μαγιά Στιγμής, το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις, το βούτυρο με την Κουβερτούρα, το Κακάο και το αλάτι και συνεχίζετε το χτύπημα για άλλα 5-8 λεπτά. Αφήνετε το μίγμα σκεπασμένο να φουσκώσει για 40 λεπτά.
- Όταν φουσκώσει, ‘ανοίγετε’ τη ζύμη και προσθέτετε το ταχίνι, τα καρύδια και τον χαλβά. Μετά την ‘κλείνετε’ και αφήνετε να φουσκώσει πάλι για 30 λεπτά. Την μοιράζετε σε 2 μακρόστενες φόρμες για κέικ και ψήνετε για περίπου 45 λεπτά στους 170°C με αέρα.