40' προετοιμασία
1 ώρα μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 40 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 9

Διαδικασία

  1. Καθαρίζουμε το καρπούζι από τις φλούδες και τα κουκούτσια του.
  2. Το βάζουμε σε ένα μπολ και το πιέζουμε με τα χέρια μας μέχρι να γίνει πουρές (δεν το σουρώνουμε).
  3. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το μέλι και ανακατεύουμε.
  4. Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε έναν χυλό.
  5. Λαδώνουμε ένα ταψί ρίχνουμε από πάνω κανέλα, σουσάμι και από πάνω τον πουρέ καρπουζιού.
  6. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο στην επιφάνεια από πάνω σουσάμι και κανέλα.
  7. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 50-60 λεπτά.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών