ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚερασόπιτα: Cherry pieΚερασόπιτα: Cherry pie
40' προετοιμασία
1 ώρα ψήσιμο
Σύνολο: 1 ώρα και 40'

Υλικά

Μερίδες: 9

Διαδικασία

  1. Καθαρίζουμε το καρπούζι από τις φλούδες και τα κουκούτσια του.
  2. Το βάζουμε σε ένα μπολ και το πιέζουμε με τα χέρια μας μέχρι να γίνει πουρές (δεν το σουρώνουμε).
  3. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το μέλι και ανακατεύουμε.
  4. Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε έναν χυλό.
  5. Λαδώνουμε ένα ταψί ρίχνουμε από πάνω κανέλα, σουσάμι και από πάνω τον πουρέ καρπουζιού.
  6. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο στην επιφάνεια από πάνω σουσάμι και κανέλα.
  7. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 50-60 λεπτά.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών