40'
προετοιμασία
1 ώρα ψήσιμο
Σύνολο: 1 ώρα και 40'
Υλικά
Μερίδες: 9Διαδικασία
- Καθαρίζουμε το καρπούζι από τις φλούδες και τα κουκούτσια του.
- Το βάζουμε σε ένα μπολ και το πιέζουμε με τα χέρια μας μέχρι να γίνει πουρές (δεν το σουρώνουμε).
- Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το μέλι και ανακατεύουμε.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε έναν χυλό.
- Λαδώνουμε ένα ταψί ρίχνουμε από πάνω κανέλα, σουσάμι και από πάνω τον πουρέ καρπουζιού.
- Ρίχνουμε το ελαιόλαδο στην επιφάνεια από πάνω σουσάμι και κανέλα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 50-60 λεπτά.