1 ώρα και 30' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 30 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

  1. Αλατοπιπερώνετε το κρέας και το πανάρετε με το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ. Το σοτάρετε σε 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο για 10 λεπτά περίπου. Προσθέτετε ένα κρεμμύδι και τα σκόρδα ψιλοκομμένα και ψήνετε για 3 λεπτά ακόμα. Προσθέτετε τα καρότα σε ροδέλες, τα μυρωδικά και τα ντοματάκια, ψήνετε για 5 λεπτά ακόμα και τελευταίο, ρίχνετε το ζωμό κότας. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και ψήνετε το κρέας για 1 ώρα σε μέτρια φωτιά.
  2. Σε ένα τηγάνι βάζετε το βούτυρο και τα 5 υπόλοιπα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τα αφήνετε να μαλακώσουν σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά. Μετά ρίχνετε τη ζάχαρη και το λεμόνι και ψήνετε για άλλα 10 λεπτά. Στο τέλος προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
  3. Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Σερβίρετε τον πουρέ με τα καραμελωμένα κρεμμύδια και το κατσικάκι στο πλάι.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών