40' μαγείρεμα
Σύνολο: 40 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το νερό μαζί με το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε ρίχνοντας όλα τα υλικά μαζί.
  2. Λαδώνουμε τη φόρμα μας, ρίχνουμε το μίγμα και ψήνουμε στους 190° C για 40-45 λεπτά.
  3. Το βγάζουμε από τη φόρμα και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών