Υλικά

 

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 150°C αέρα. Προσθέτετε στο μίξερ όλα τα υλικά και χτυπάτε για 2-3 λεπτά. Λιώνετε τη Σοκολάτα Sweet & Balance σε μπεν μαρί, τη ρίχνετε στο μίξερ και ανακατεύετε απαλά. Αδειάζετε τη ζύμη του κέικ σε μια βουτυρωμένη μακρόστενη φόρμα 30 εκατοστών και ψήνετε για 45 λεπτά αέρα στους 150°C.
  2. ΠΗΓΗ: www.sweetandbalance.gr

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT