Εύκολο αλλά πεντανόστιμο πιάτο που θα ικανοποιήσει τα γούστα όλων των αγαπημένων μας.

10' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 30 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 6

Για τη μαρινάδα

Διαδικασία

  1. Μαρινάδα: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα και προσθέτουμε τα κοπανάκια κοτόπουλου. Ανακατεύουμε ώστε να καλυφθούν καλά από το μείγμα και αφήνουμε για 15 λεπτά να μαριναριστούν.
  2. Κοτόπουλο: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190° C. Στρώνουμε τα κοπανάκια κοτόπουλου με τη μαρινάδα τους σε ένα ταψί και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να γίνουν και να αποκτήσουν τραγανή κρούστα.Τα σερβίρουμε ζεστά.
  3. Συνοδεύουμε με: Απλό ρύζι μπασμάτι ή πράσινη σαλάτα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών