30' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
20' αναμονή
Σύνολο: 1 ώρα και 5'

Υλικά

Για τον κορμό

Για τη γκανάζ κάστανο

Για το décor

Διαδικασία

  1. Για τον κορμό: Κοσκινίζετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις με το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ. Χτυπάτε τα ασπράδια προσθέτοντας σταδιακά τη ζάχαρη, μέχρι να γίνει μία σφικτή μαρέγκα. Ρίχνετε τους κρόκους και ανακατεύετε ελαφρά με μία μαρίζ. Τέλος, προσθέτετε το αλεύρι με το κορν φλάουρ, ανακατεύοντας ελαφρά. Απλώνετε το μίγμα σε μία λαδόκολλα και το ψήνετε στους 175°C για 12-15 λεπτά, μέχρι να πάρει χρυσοκόκκινο χρώμα.
  2. Για τη γκανάζ κάστανο: Βράζετε το γάλα με την Καστανή Ζάχαρη Fytro, την κανέλα και τον καφέ. Προσθέτετε την Κουβερτούρα 65% κακάο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε, να λιώσει καλά. Κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε τα κάστανα και ανακατεύετε όλα τα υλικά σε blender, μέχρι να σχηματιστεί μία λεία, ομοιόμορφη κρέμα. Αφού κρυώσει το φύλλο κορμού, απλώνετε τη γκανάζ κάστανο. Το βάζετε στο ψυγείο για 15-20 λεπτά.
  3. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και απλώνετε τη μισή πάνω από τη γκανάζ. Τυλίγετε τον κορμό με τη βοήθεια της λαδόκολλας και τον βάζετε στο ψυγείο για 2 ώρες.
  4. Για το décor με κομμάτια κουβερτούρας: Λιώνετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και την απλώνετε σε λεπτή στρώση πάνω σε μια λαδόκολλα. Μόλις κρυώσει, τη σπάτε σε ακανόνιστα κομμάτια. Αφού παγώσει ο κορμός, απλώνετε στο εξωτερικό μέρος την υπόλοιπη κρέμα μιλφέιγ και κολλάτε τα κομμάτια σοκολάτας.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών