Συνοδεύουμε με αρωματικό τζατζίκι και τηγανητές πατάτες ή ένα αφράτο λευκό πιλάφι που νοστιμίζουμε με τα υγρά του ταψιού.

10' προετοιμασία
40' μαγείρεμα
Σύνολο: 50 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στη λειτουργία του γκριλ και καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα ρηχό ταψί.
  2. Ανακατεύουμε καλά στο γουδί ή σε μπολ όλα τα υλικά εκτός από το κοτόπουλο, μέχρι να σχηματιστεί μια πυκνή κρέμα.
  3. Αλείφουμε το κοτόπουλο καλά με την αρωματική κρέμα, το βάζουμε στο ταψί και μετά στον φούρνο, στο δεύτερο ράφι κάτω από το γκριλ, και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ψηθεί και να ροδίσει.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών