Υλικά

Διαδικασία

  1. Βάζετε το ηλιέλαιο, τον χυμό πορτοκαλιού και το Grand Marnier στον κάδο του μίξερ και χτυπάτε 1-2 λεπτά σε μέτρια ταχύτητα. Προσθέτετε τη ζάχαρη, το ξύσμα πορτοκαλιού, τη σόδα και σιγά-σιγά το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ. Συνεχίζετε το χτύπημα, έως ότου η ζύμη ξεκολλάει από τα τοιχώματα του μίξερ.
  2. Αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 30 λεπτά. Πλάθετε κουλουράκια σε σχήμα της αρεσκείας σας. Αλείφετε με το μίγμα αυγού-νερού, γαρνίρετε με λίγο σουσάμι και ψήνετε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 ºC αέρα για 20 λεπτά.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT