20' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'

Υλικά

Διαδικασία

  1. Ανακατεύετε 2 ½ φλιτζ. τσαγιού από το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ με το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ.
  2. Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε το βούτυρο γάλακτος και τη μαργαρίνη μέχρι να ασπρίσουν και προσθέτετε τη ζάχαρη και μετά το κονιάκ. Τελευταία ρίχνετε όλο το αλεύρι και ζυμώνετε μέχρι να γίνει μία μαλακή ζύμη.
  3. Την αφήνετε μια ώρα να ξεκουραστεί και πλάθετε τα κουλουράκια. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 °βαθμούς αέρα για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών