Υλικά

Διαδικασία

  1. Παρασκευάζετε το φάκελο Φρουί ζελέ με γεύση Βερίκοκο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Σε μπολάκια ή ποτήρια τοποθετείτε από ένα κομμάτι βερίκοκο κονσέρβας και τα γεμίζετε μέχρι τη μέση με το έτοιμο ζελέ. Τα βάζετε στο ψυγείο μέχρι να πήξει καλά το ζελέ. Παρασκευάζετε την Κρέμα Καραμελέ ΓΙΩΤΗΣ με 640 ml γάλα, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο κουτί και τη μοιράζετε στα μπολάκια, πάνω από το ζελέ. Αφήνετε πάλι στο ψυγείο να πήξει καλά. Παρασκευάζετε 1 φάκελο Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο κουτί. Γαρνίρετε την επιφάνεια με ροζέτες από το έτοιμο Garni και λίγη κανέλα και τα βάζετε στο ψυγείο. Πριν σερβίρετε, γαρνίρετε με το σιρόπι έτοιμης καραμέλας.
  2. Πηγή: www.sintages-jotis.gr

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών