Υλικά

Διαδικασία

  1. Βάζετε σε μία κατσαρόλα 2½ φλιτζάνια τσαγιού γάλα, τη ζάχαρη και το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Πορτοκάλι ΓΙΩΤΗΣ.
  2. Μόλις πάρουν μία βράση, ρίχνετε το φουντούκι, ανακατεύετε και μοιράζετε σε φορμάκια.
  3. Ετοιμάζετε την Κρέμα Καραμελέ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και την αφήνετε να κρυώσει λίγο.
  4. Τη μοιράζετε στα ποτήρια.
  5. Χτυπάτε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με το υπόλοιπο γάλα, προσθέτετε το σιρόπι καραμέλας και τον έτοιμο espresso, ο οποίος έχει κρυώσει, και ανακατεύετε.
  6.  Απλώνετε το μίγμα πάνω από την κρέμα καραμελέ.
  7. Μπορείτε να γαρνίρετε προαιρετικά με Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών