Διαδικασία
- Βάζετε σε μία κατσαρόλα 2½ φλιτζάνια τσαγιού γάλα, τη ζάχαρη και το Άνθος Αραβοσίτου με γεύση Πορτοκάλι ΓΙΩΤΗΣ.
- Μόλις πάρουν μία βράση, ρίχνετε το φουντούκι, ανακατεύετε και μοιράζετε σε φορμάκια.
- Ετοιμάζετε την Κρέμα Καραμελέ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και την αφήνετε να κρυώσει λίγο.
- Τη μοιράζετε στα ποτήρια.
- Χτυπάτε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με το υπόλοιπο γάλα, προσθέτετε το σιρόπι καραμέλας και τον έτοιμο espresso, ο οποίος έχει κρυώσει, και ανακατεύετε.
- Απλώνετε το μίγμα πάνω από την κρέμα καραμελέ.
- Μπορείτε να γαρνίρετε προαιρετικά με Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ.