10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μπλέντερ ή στο μούλτι και τα πολτοποιούμε καλά μέχρι να προκύψει ένα κρεμώδες μείγμα.
  2. Δοκιμάζουμε το αλατοπίπερο.
  3. ΣυμβουλέςΧρησιμοποιούμε την κρέμα τόνου ως σάλτσα για βραστά λαχανικά, τα οποία περιχύνουμε προηγουμένως με λίγο ελαιόλαδο.
  4. Ακόμη, μπορούμε να ανακατέψουμε την κρέμα με ζυμαρικά της αρεσκείας μας.
  5. Επίσης, μπορεί να γίνει άλειμμα σε φρυγανισμένο ψωμί ή ντρέσινγκ για πράσινες σαλάτες, αφού αναμειχθεί καλά με μια απλή βινεγκρέτ.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών