![Ντομάτες γεμιστές με ολίγον ψάρι και πουρέ πατάτας](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/08/ntomates-gemistes-me-oligon-psari-kai-poyre-patatas-gastronomos-420x560.jpg?v=1692379422)
10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μπλέντερ ή στο μούλτι και τα πολτοποιούμε καλά μέχρι να προκύψει ένα κρεμώδες μείγμα.
- Δοκιμάζουμε το αλατοπίπερο.
- ΣυμβουλέςΧρησιμοποιούμε την κρέμα τόνου ως σάλτσα για βραστά λαχανικά, τα οποία περιχύνουμε προηγουμένως με λίγο ελαιόλαδο.
- Ακόμη, μπορούμε να ανακατέψουμε την κρέμα με ζυμαρικά της αρεσκείας μας.
- Επίσης, μπορεί να γίνει άλειμμα σε φρυγανισμένο ψωμί ή ντρέσινγκ για πράσινες σαλάτες, αφού αναμειχθεί καλά με μια απλή βινεγκρέτ.