10' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 25 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 6

Διαδικασία

  1. Διαλύετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ανανά Light ΓΙΩΤΗΣ σε 200 ml (1 φλιτζάνι τσαγιού) βραστό νερό, προσθέτετε 100 ml (1/2 φλιτζάνι τσαγιού) χυμό ανανά από την κονσέρβα και το αφήνετε να κρυώσει (όχι να πήξει). Παρασκευάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet and Balance ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Στραγγίζετε 5 ροδέλες ανανά και τις κόβετε σε μικρά κομμάτια. Προσθέτετε στην έτοιμη κρέμα 200 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα και το κρύο ζελέ ανανά. Χτυπάτε για 1 λεπτό ακόμα στο μίξερ μέχρι η κρέμα να γίνει ομοιόμορφη. Προσθέτετε τα κομμάτια ανανά, έχοντας κρατήσει μερικά για το γαρνίρισμα, και ανακατεύετε ελαφριά. Μοιράζετε την κρέμα σε 10 μπολάκια και γαρνίρετε με κομμάτια ανανά. Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο μέχρι να παγώσει.
  2. ΠΗΓΗ: www.sweetandbalance.gr

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών