Υλικά

Διαδικασία

  1. Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε 2 ½ φλιτζάνια τσαγιού γάλα, το Κόρν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ, 2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα και ανακατεύετε. Βάζετε το κατσαρολάκι στη φωτιά και βράζετε το μείγμα μέχρι να δέσει η κρέμα. Προσθέτετε τα τυριά κρατώντας το μισό ρεγγάτο και ανακατεύετε. Μοιράζετε το μείγμα στις κρέπες. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και κομματάκια ζαμπόν. Διπλώνετε τις 2 πλευρές κάθε κρέπας, τυλίγετε σε ρολά και τις βάζετε σε ένα μέτριο βουτυρωμένο pyrex. Χτυπάτε ένα αυγό, προσθέτετε ένα φλιτζάνι τσαγιού γάλα και περιχύνετε τις κρέπες. Πασπαλίζετε με το τυρί που έχετε κρατήσει και ψήνετε τις κρέπες σε μέτριο φούρνο μέχρι να πάρουν χρώμα (20 λεπτά περίπου).
  2. Πηγή: www.sintages-jotis.gr

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT