Με λίγη φαντασία στολίζουμε χριστουγεννιάτικα δεντράκια στο… πιάτο μας και φτιάχνουμε το πιο γιορτινό σνακ για μικρά και μεγάλα παιδιά. Πώς; Με τις Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ που ετοιμάζονται πανεύκολα και γρήγορα!

15' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 45'

Υλικά

Μερίδες: για 20 - 22 κρέπες

Διαδικασία

  1. Ετοιμάζουμε τις κρέπες με το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ, ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία τους. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τη Μαρμελάδα Φράουλα FYTRO και 2 κουτ. σούπας νερό και ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας, μέχρι να αραιώσει ελαφρά η μαρμελάδα.
  2. Λιώνουμε την Κουβερτούρα 54% Κακάο ΓΙΩΤΗΣ σε μπαιν μαρί, δηλαδή μέσα σε ανοξείδωτο μπολ, στερεωμένο στο χείλος μιας κατσαρόλας στην οποία σιγοβράζει λίγο νερό.
  3. Σερβίρισμα: Αλείφουμε τις κρέπες με τη μαρμελάδα. Τις διπλώνουμε στη μέση να γίνουν σαν μισοφέγγαρο και μετά άλλη μία φορά στη μέση, για να πάρουν τριγωνικό σχήμα. Τις μοιράζουμε ανά δύο ή τρεις σε πιάτα, με τρόπο που να μισοσκεπάζει η μία την άλλη, ώστε να μοιάζουν με χριστουγεννιάτικο δέντρο.
  4. Με ένα κουτάλι περιχύνουμε με όση σοκολάτα θέλουμε, ώστε να “στολίσουμε” τα δεντράκια και στη συνέχεια στάζουμε σταγόνες μαρμελάδας για να φτιάξουμε τις “μπάλες” του δέντρου.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT