Στο πί & φι ετοιμάζουμε ένα καλοκαιρινό και άκρως χορταστικό σνακ.
10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Μερίδες: για 12 κροστίνιΔιαδικασία
- Ανακατεύουμε την καβουρόψιχα με τα ντοματίνια, τα κρεμμυδάκια, το χυμό και το ξύσμα του λάιμ και τα φύλλα του δυόσμου.
- Λαδώνουμε ελαφρώς 12 μικρές φέτες από μπαγκέτα ολικής άλεσης και τις ψήνουμε για 2 - 3 λεπτά στο γκριλ.
- Μοιράζουμε το μείγμα με την καβουρόψιχα στις ψημένες φέτες ψωμί και σερβίρουμε.