Στο πί & φι ετοιμάζουμε ένα καλοκαιρινό και άκρως χορταστικό σνακ.

10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: για 12 κροστίνι

Διαδικασία

  1. Ανακατεύουμε την καβουρόψιχα με τα ντοματίνια, τα κρεμμυδάκια, το χυμό και το ξύσμα του λάιμ και τα φύλλα του δυόσμου.
  2. Λαδώνουμε ελαφρώς 12 μικρές φέτες από μπαγκέτα ολικής άλεσης και τις ψήνουμε για 2 - 3 λεπτά στο γκριλ.
  3. Μοιράζουμε το μείγμα με την καβουρόψιχα στις ψημένες φέτες ψωμί και σερβίρουμε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών