5' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Ξεφλουδίζουμε τις μπανάνες και τις κόβουμε σε χοντρά κομμάτια. Βάζουμε τη ζάχαρη σε αντικολλητικό τηγάνι και το τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά. Μόλις αρχίσει να λιώνει η ζάχαρη προσθέτουμε τις μπανάνες. Τις μοιράζουμε προσεκτικά σε δύο μπολ. Σερβίρουμε με μία μπάλα παγωτό σε κάθε μπολ.
  2. Μυστικά:
  3. Αν θέλουμε, ρίχνουμε από πάνω και σιρόπι σοκολάτας.
  4. Προσοχή να μην καούμε όσο φτιάχνουμε την καραμέλα, αν και εδώ γίνεται πολύ σύντομα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών