5'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 2Διαδικασία
- Ξεφλουδίζουμε τις μπανάνες και τις κόβουμε σε χοντρά κομμάτια. Βάζουμε τη ζάχαρη σε αντικολλητικό τηγάνι και το τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά. Μόλις αρχίσει να λιώνει η ζάχαρη προσθέτουμε τις μπανάνες. Τις μοιράζουμε προσεκτικά σε δύο μπολ. Σερβίρουμε με μία μπάλα παγωτό σε κάθε μπολ.
- Μυστικά:
- Αν θέλουμε, ρίχνουμε από πάνω και σιρόπι σοκολάτας.
- Προσοχή να μην καούμε όσο φτιάχνουμε την καραμέλα, αν και εδώ γίνεται πολύ σύντομα.