15' προετοιμασία
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη, το νερό, το μισό χυμό λεμονιού και τη μισή λουίζα και τα βράζουμε για λίγα λεπτά όσο να δέσουν σε ένα ελαφρό σιρόπι.
  2. Σουρώνουμε το σιρόπι σ’ ένα μπουκάλι, όπου προσθέτουμε το υπόλοιπο λεμόνι και την υπόλοιπη λουίζα.
  3. Τοποθετούμε στο ψυγείο για μερικές ώρες.
  4. Σερβίρουμε στραγγίζοντας επάνω σε παγάκια.
  5. Αν θέλουμε τη λεμονάδα πιο ελαφριά προσθέτουμε λίγο νερό.
  6. Διακοσμούμε με φύλλα λουίζας.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών