
15'
προετοιμασία
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Ανακατεύουμε τη ζάχαρη, το νερό, το μισό χυμό λεμονιού και τη μισή λουίζα και τα βράζουμε για λίγα λεπτά όσο να δέσουν σε ένα ελαφρό σιρόπι.
- Σουρώνουμε το σιρόπι σ’ ένα μπουκάλι, όπου προσθέτουμε το υπόλοιπο λεμόνι και την υπόλοιπη λουίζα.
- Τοποθετούμε στο ψυγείο για μερικές ώρες.
- Σερβίρουμε στραγγίζοντας επάνω σε παγάκια.
- Αν θέλουμε τη λεμονάδα πιο ελαφριά προσθέτουμε λίγο νερό.
- Διακοσμούμε με φύλλα λουίζας.