Υλικά

Μερίδες: 3 κουτ. σούπας

Διαδικασία

  1. Αφαιρούμε τους σπόρους από τις κάψες του κάρδαμου και σπάμε τα φύλλα δάφνης σε μικρά κομμάτια.
  2. Αλέθουμε τους σπόρους κάρδαμου και τα φύλλα δάφνης μαζί με τα υπόλοιπα μπαχαρικά σε μύλο μπαχαρικών ή χρησιμοποιώντας πολυκόφτη, μέχρι να γίνουν λεπτή σκόνη.
  3. Αποθηκεύουμε το μείγμα σε ένα μικρό αεροστεγές δοχείο μέχρι να μας χρειαστεί.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών