
20'
προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 50'
Υλικά
Μερίδες: 2 - 3Διαδικασία
- Σε μια κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι και την κόκκινη πιπεριά για 4-5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέτουμε το σκόρδο, το καλαμπόκι και τα φασόλια και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά, μέχρι να ζεσταθούν τα υλικά.
- Ρίχνουμε 2 φλιτζάνια νερό, τα ντοματάκια, το ρύζι και αλατοπίπερο και τα αφήνουμε να πάρουν βράση.
- Σκεπάζουμε με το καπάκι, μετριάζουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να γίνει το ρύζι και να απορροφήσει τα υγρά.
- Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό ακόμη.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το κεφαλοτύρι και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
- Γαρνίρουμε με τα φύλλα μαϊντανού και σερβίρουμε.