Υλικά

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ

Διαδικασία

  1. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ χρησιμοποιώντας την κρέμα γάλακτος και τον χυμό πορτοκαλιού αντί για γάλα. Προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε. Βάζετε στη φωτιά το βούτυρο και τη ζάχαρη και μόλις λιώσει η ζάχαρη προσθέτετε τα αμύγδαλα και ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να καραμελώσουν.
  2. Τα απλώνετε σε μία λαδόκολλα και τα αφήνετε να κρυώσουν. Tα σπάτε στο μίξερ σε μικρά κομμάτια και τα προσθέτετε στην έτοιμη κρέμα. Σε μία φόρμα με διάμετρο 26 εκατοστά, βάζετε μία στρώση σαβαγιάρ και απλώνετε τη μισή κρέμα.
  3. Επαναλαμβάνετε μία φορά. Τρίβετε από πάνω τα υπόλοιπα σαβαγιάρ και πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών