30' προετοιμασία
Σύνολο: 30 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

  1. Βάζετε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη, το κονιάκ και τον πουρέ κάστανο και χτυπάτε στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν και να γίνουν μια μους κάστανο.
  2. Ετοιμάζετε το Garni Βανίλια και το Garni Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
  3. Σε μια πιατέλα τοποθετείτε τη μία Βάση για τούρτα με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, ραντίζετε με λίγο κονιάκ και από πάνω απλώνετε τη μους κάστανο.
  4. Τοποθετείτε τη δεύτερη βάση, τη ραντίζετε με λίγο κονιάκ και απλώνετε από πάνω το έτοιμο Garni σοκολάτα.
  5. Από πάνω βάζετε την τρίτη βάση, ραντίζετε με κονιάκ και απλώνετε το έτοιμο Garni βανίλια.
  6. Τέλος, πασπαλίζετε την επιφάνεια με Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών