Υλικά

Διαδικασία

  1. Σε φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας με το σκόρδο για 2-3 λεπτά, μέχρι να αλλάξουν χρώμα.
  2. Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα σε ένα ταψάκι, αλατοπιπερώνουμε και τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.
  3. Στο ίδιο λάδι ρίχνουμε τα μυρώνια, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το σπανάκι και σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν.
  4. Ρίχνουμε το κρασί και βράζουμε για λίγο, για 4-5 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα ελαφρά.
  5. Επαναφέρουμε τα φιλετάκια στο τηγάνι με όλα τα ζουμιά τους, ανακατεύουμε ίσα να καλυφθούν όλα με τη σάλτσα, αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε αμέσως με αφράτο ρύζι και πράσινη σαλάτα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών