10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Μερίδες: 12 τμχΔιαδικασία
- Πολτοποιούμε όλα τα υλικά μαζί με 4 - 5 κουτ.
- σούπας νερό στον πολυκόφτη που διαθέτουμε, μέχρι να γίνουν σαν σφιχτή ζύμη.
- Καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα ρηχό ταψί και αδειάζουμε το μείγμα.
- Το πιέζουμε με τα χέρια μας και το ανοίγουμε σε ένα ισόπαχο παραλληλόγραμμο περίπου 20x30 εκ.
- Το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 4 ώρες, μέχρι να κρυώσει και να σφίξει.
- Το κόβουμε σε 12 κομμάτια και το διατηρούμε στο ψυγείο.