10' προετοιμασία
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 12 τμχ

Διαδικασία

  1. Πολτοποιούμε όλα τα υλικά μαζί με 4 - 5 κουτ.
  2. σούπας νερό στον πολυκόφτη που διαθέτουμε, μέχρι να γίνουν σαν σφιχτή ζύμη.
  3. Καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα ρηχό ταψί και αδειάζουμε το μείγμα.
  4. Το πιέζουμε με τα χέρια μας και το ανοίγουμε σε ένα ισόπαχο παραλληλόγραμμο περίπου 20x30 εκ.
  5. Το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 4 ώρες, μέχρι να κρυώσει και να σφίξει.
  6. Το κόβουμε σε 12 κομμάτια και το διατηρούμε στο ψυγείο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών