10' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 25 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 12 τμχ

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 150° C.
  2. Aπλώνουμε τη βρόμη και τα αμύγδαλα σε ένα μικρό ταψί και καβουρδίζουμε για 15 λεπτά.
  3. Αδειάζουμε σε μπολ και τα ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
  4. Καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα ρηχό ταψί και αδειάζουμε το μείγμα.
  5. Το ανοίγουμε με τα χέρια σε ένα ισόπαχο παραλληλόγραμμο 20x30 εκ.
  6. Κόβουμε σε κομμάτια και το διατηρούμε στο ψυγείο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών