10'
προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'
Υλικά
Μερίδες: 12 τμχΔιαδικασία
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 150° C.
- Aπλώνουμε τη βρόμη και τα αμύγδαλα σε ένα μικρό ταψί και καβουρδίζουμε για 15 λεπτά.
- Αδειάζουμε σε μπολ και τα ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
- Καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα ρηχό ταψί και αδειάζουμε το μείγμα.
- Το ανοίγουμε με τα χέρια σε ένα ισόπαχο παραλληλόγραμμο 20x30 εκ.
- Κόβουμε σε κομμάτια και το διατηρούμε στο ψυγείο.