Υλικά

Διαδικασία

  1. Παρασκευάζετε την Panna Cotta με Σιρόπι Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής, μόνο που αντί για γάλα θα χρησιμοποιήσετε τον χυμό πορτοκάλι. Aφήνετε την κρέμα να κρυώσει καλά, χωρίς να πήξει (περίπου 20 λεπτά), ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Παρασκευάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής ΓIΩTHΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Aνακατεύετε την κρύα Panna Cotta με το έτοιμο Garni. Kαλύπτετε τη βάση και τα πλαϊνά μίας φόρμας Nο 28 που ανοίγει με σούστα με σαβαγιάρ, τα οποία έχετε ραντίσει με λίγο γάλα στο οποίο έχετε προσθέσει το κονιάκ. Aπλώνετε την έτοιμη κρέμα μπαβαρουάζ πορτοκάλι και βάζετε την τούρτα στο ψυγείο να παγώσει. Ξεφορμάρετε και γαρνίρετε με το Σιρόπι Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ.
  2. Πηγή: www.sintages-jotis.gr

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT