1 ώρα προετοιμασία
2 ώρες μαγείρεμα
Σύνολο: 3 ώρες

Υλικά

Διαδικασία

  1. Βγάζουμε τις βάσεις για τούρτα από τη συσκευασία τους (κάθε συσκευασία περιέχει 3 βάσεις) και τις σπάμε με το χέρι σε κομμάτια με μέγεθος μπουκιάς. Ρίχνουμε τα κομμάτια σε ένα μεγάλο μπολ.
  2. Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το μισό χυμό από την κονσέρβα βύσσινο και το kirsch (ή το λικέρ) και ραντίζουμε τις σπασμένες βάσεις στο μπολ. Ανακατεύουμε πολύ προσεκτικά για να βραχούν όσο περισσότερο γίνεται, αλλά να μην διαλυθούν.
  3. Ετοιμάζουμε το Garni Ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ μαζί με το φρέσκο γάλα, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας. Παρομοίως ετοιμάζουμε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ μαζί με το φρέσκο γάλα, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  4. Βάζουμε το Garni και την έτοιμη κρέμα στο ψυγείο για να κρυώσουν, για περίπου 1 ώρα.
  5. Συναρμολόγηση: Μοιράζουμε τα μισά κομμάτια σοκολατένιας βάσης σε 8 ψηλά και φαρδιά ποτήρια. Με ένα κουτάλι ρίχνουμε τη μισή ποσότητα από το έτοιμο Garni πάνω στα κομμάτια της βάσης και από πάνω καλύπτουμε με ένα παχύ στρώμα την έτοιμη κρέμα. Μοιράζουμε τα κεράσια στα ποτήρια και καλύπτουμε με τα υπόλοιπα κομμάτια της βάσης. Τελειώνουμε με το υπόλοιπο Garni και διακοσμούμε με τα φρέσκα κεράσια. Περιχύνουμε με λίγο Σιρόπι Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ και σερβίρουμε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT