Η ιδέα είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα διαφορετικού τύπου κρέας, που έχει όλη τη νοστιμιά του χοιρινού, ωραίο σφιχτό ψαχνό και δεν στερείται λίπους. 

5' προετοιμασία
7' μαγείρεμα
Σύνολο: 12 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 8

Διαδικασία

  1. Ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας κόψει 2 κιλά μικρές μπριζόλες, πάχους 2 εκ.
  2. Τις ψήνουμε σε δυνατή θράκα για περίπου 6-7 λεπτά από κάθε πλευρά.
  3. Σερβίρουμε με χοντρό αλάτι και θυμάρι.
  4. (Μπορούμε να προμηθευτούμε άνθη θυμαριού για πιο έντονο αποτέλεσμα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών