Ετοιμάζετε γιορτή μπίρας στο σπίτι; Ιδού ένας μεζές που δεν πρέπει να λείπει.

10' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 25 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 6

Διαδικασία

  1. Βάζουμε τα λουκάνικα και το λάδι σε κρύο τηγάνι και το βάζουμε σε μέτρια φωτιά. Τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές και να αρχίσουν να σκάνε.
  2. Παράλληλα, σε ένα μικρό κατσαρόλι ή σε μπρίκι βάζουμε τη σάλτσα τσίλι, τον πελτέ, την πάπρικα και το μπαχάρι. Προσθέτουμε 1 κουταλιά νερό και τα βράζουμε για λίγο μέχρι να δέσει το μείγμα.
  3. Φρυγανίζουμε τις φέτες του ψωμιού στη φρυγανιέρα ή στο γκριλ.
  4. Αλείφουμε τις φέτες με τη μουστάρδα, βάζουμε από πάνω τα λουκάνικα και γαρνίρουμε με τη μαρμελάδα τσίλι. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και σερβίρουμε αμέσως.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών