20'
προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 50'
Υλικά
Κομμάτια: 20-25Διαδικασία
- Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και τα ζυμώνουμε πολύ καλά με τα χέρια, να ενωθούν.
- Πλάθουμε στρογγυλά μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε, σε δόσεις, σε βαθιά κατσαρόλα σε καυτό λάδι, έως ότου πάρουν ωραίο χρυσαφί χρώμα.
- Τα στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας.
- Τα σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου.