20' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 50 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: για 20 - 25 τμχ.

Διαδικασία

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και τα ζυμώνουμε πολύ καλά με τα χέρια, να ενωθούν.
  2. Πλάθουμε στρογγυλά μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε, σε δόσεις, σε βαθιά κατσαρόλα σε καυτό λάδι, έως ότου πάρουν ωραίο χρυσαφί χρώμα.
  3. Τα στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας.
  4. Τα σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών