Μια ομελέτα νησιώτικη είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα! Γραβιέρα Χωριό, γαλοπούλα, πιπεριές και ντομάτες γεμίζουν την ομελέτα μας με γεύση και πολλή φαντασία!
40'
προετοιμασία
Σύνολο: 40'
Υλικά
Μερίδες: 8Διαδικασία
- Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το Χωριό Ελαιόλαδο Αειφόρο και μόλις ζεσταθεί λίγο ρίχνουμε τα αυγά και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
- Όταν ψηθεί από κάτω, τη γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά.
- Στρώνουμε στη μισή επιφάνεια της ομελέτας τη Φέτα Χωριό (ή το Χωριό Ελαφρύ), τη γαλοπούλα, την ντομάτα (που έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες), την πιπεριά, το αλάτι και το πιπέρι.
- Μόλις ψηθεί από κάτω και λιώσει και λίγο το τυρί, διπλώνουμε την ομελέτα σηκώνοντας με μια σπάτουλα τη μεριά αυτή που δεν έχει τα υλικά και σκεπάζοντας την άλλη μεριά.