Μια ομελέτα νησιώτικη είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα! Γραβιέρα Χωριό, γαλοπούλα, πιπεριές και ντομάτες γεμίζουν την ομελέτα μας με γεύση και πολλή φαντασία!

40' προετοιμασία
Σύνολο: 40'

Υλικά

Μερίδες: 8

Διαδικασία

  1. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα.
  2. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το Χωριό Ελαιόλαδο Αειφόρο και μόλις ζεσταθεί λίγο ρίχνουμε τα αυγά και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
  3. Όταν ψηθεί από κάτω, τη γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά.
  4. Στρώνουμε στη μισή επιφάνεια της ομελέτας τη Φέτα Χωριό (ή το Χωριό Ελαφρύ), τη γαλοπούλα, την ντομάτα (που έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες), την πιπεριά, το αλάτι και το πιπέρι.
  5. Μόλις ψηθεί από κάτω και λιώσει και λίγο το τυρί, διπλώνουμε την ομελέτα σηκώνοντας με μια σπάτουλα τη μεριά αυτή που δεν έχει τα υλικά και σκεπάζοντας την άλλη μεριά.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών