Μια ομελέτα νησιώτικη είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα! Γραβιέρα Χωριό, γαλοπούλα, πιπεριές και ντομάτες γεμίζουν την ομελέτα μας με γεύση και πολλή φαντασία!

40' προετοιμασία
Σύνολο: 40 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 8

Διαδικασία

  1. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα.
  2. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το Χωριό Ελαιόλαδο Αειφόρο και μόλις ζεσταθεί λίγο ρίχνουμε τα αυγά και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
  3. Όταν ψηθεί από κάτω, τη γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά.
  4. Στρώνουμε στη μισή επιφάνεια της ομελέτας τη Φέτα Χωριό (ή το Χωριό Ελαφρύ), τη γαλοπούλα, την ντομάτα (που έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες), την πιπεριά, το αλάτι και το πιπέρι.
  5. Μόλις ψηθεί από κάτω και λιώσει και λίγο το τυρί, διπλώνουμε την ομελέτα σηκώνοντας με μια σπάτουλα τη μεριά αυτή που δεν έχει τα υλικά και σκεπάζοντας την άλλη μεριά.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών