Έχει πικάντικη γεύση και αδυναμία στο Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία. Η ομελέτα αυτή από το Βόλο σίγουρα θα νοστιμίσει τα πρωινά σας. Δοκιμάστε τη!

10' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 40'

Υλικά

Μερίδες: 8

Διαδικασία

  1. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια. Πλένουμε, ξεφλουδίζουμε και περνάμε από τον τρίφτη τις ντομάτες. Τρίβουμε με το χέρι τη Φέτα Χωριό (ή το Χωριό Ελαφρύ). Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το Χωριό Ελαιόλαδο Κορωνέικη ποικιλία και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να ξανθύνουν. Προσθέτουμε τις ντομάτες και το αλάτι και αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για περίπου 30 λεπτά, ώσπου να εξατμιστούν εντελώς τα υγρά και η σάλτσα να «στεγνώσει» όσο καλύτερα γίνεται. Ρίχνουμε τη ρίγανη και λίγο προτού δέσει η σάλτσα προσθέτουμε τη ζάχαρη. Ρίχνουμε τα αυγά στη σάλτσα και με μία ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε για να ενωθούν με τη σάλτσα και να ψηθούν πολύ καλά, χωρίς όμως να στεγνώσουν. Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο βασιλικό και δυόσμο.
  2. Σημείωση: Η Φέτα Χωριό προστίθεται στην αρχή ή στο τέλος της εκτέλεσης, ανάλογα με το πόσο λιωμένη την επιθυμούμε στο πιάτο μας.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT