Υλικά

Διαδικασία

  1. Ετοιμάζετε το Παγωτό Παρφέ Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Προσθέτετε το τυρί και το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύετε.
  3. Ετοιμάζετε τη βάση μπισκότο σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και την απλώνετε σε μία φόρμα με διάμετρο 26-28 εκατοστά.
  4. Απλώνετε το μισό παγωτό.
  5. Λιώνετε την κουβερτούρα που περιέχεται στη συσκευασία παγωτού και την απλώνετε σε γραμμές πάνω από το παγωτό.
  6. Βάζετε από πάνω το υπόλοιπο παγωτό και γαρνίρετε την επιφάνεια με το Σιρόπι Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ και τα φρούτα της αρεσκείας σας.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών