Διαδικασία
- Ετοιμάζετε το Παγωτό Παρφέ Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Προσθέτετε το τυρί και το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύετε.
- Ετοιμάζετε τη βάση μπισκότο σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και την απλώνετε σε μία φόρμα με διάμετρο 26-28 εκατοστά.
- Απλώνετε το μισό παγωτό.
- Λιώνετε την κουβερτούρα που περιέχεται στη συσκευασία παγωτού και την απλώνετε σε γραμμές πάνω από το παγωτό.
- Βάζετε από πάνω το υπόλοιπο παγωτό και γαρνίρετε την επιφάνεια με το Σιρόπι Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ και τα φρούτα της αρεσκείας σας.