Υλικά

Διαδικασία

  1. Παρασκευάζετε την Panna Cotta ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής που υπάρχουν στο κουτί με 600 ml γάλα και αντικαθιστώντας, αν θέλετε, ένα μέρος γάλακτος από το σιρόπι της κομπόστας. Προσθέτετε 2 κουτ. σούπας Grand Marnier. Μοιράζετε σε 6 μπολάκια και τοποθετείτε στο ψυγείο μέχρι να πήξει. Παρασκευάζετε το περιεχόμενο του ενός φακέλου Φρουί Ζελέ με γεύση ρόδι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες και αφήνετε να κρυώσει, αλλά όχι να πήξει. Τοποθετείτε το ζελέ πάνω στην κρέμα. Αν θέλετε να προσθέσετε φρούτα στα γλυκίσματα, τα ψιλοκόβετε και τα προσθέτετε μέσα στο ζελέ λίγο πριν πήξει. Βάζετε τα μπολάκια στο ψυγείο να παγώσουν και σερβίρετε. Εναλλακτικά, ξεφορμάρετε τα γλυκίσματα και γαρνίρετε με τα φρούτα ή με το σιρόπι της Panna Cotta.
  2. Πηγή: www.sintages-jotis.gr

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών