Δύο ειδών πιπεριές, φρέσκα ντοματίνια και ξερός κόλιανδορς δημιουργούν μια νόστιμη σάλτσα για τα μακαρόνια μας.

20' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 35 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4 - 6

Διαδικασία

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα στραγγίζουμε και κρατάμε 1 φλιτζ. τσαγιού από το νερό τους. Στην ίδια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε όλα τα κρεμμύδια με την καυτερή πιπεριά και τις ελιές για 3-4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Ρίχνουμε τις πιπεριές Φλωρίνης, τα ντοματάκια, αλατοπίπερο και τον κόλιανδρο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 2 λεπτά, ανακατεύοντας. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά και το νερό που κρατήσαμε στην άκρη και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά ακόμη, για να σκορπιστούν ομοιόμορφα τα υλικά. Αποσύρουμε από τη φωτιά, σκορπίζουμε τον μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
  2. Στο ποτήρι μας ένα πλούσιο ροζέ κρασί.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών