20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 14

 

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C στις αντιστάσεις τους ή 150°C αέρα. Προσθέτετε στο μίξερ το βούτυρο, το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance, το αυγό, το γάλα και το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ. Έπειτα, ρίχνετε Αλεύρι για Όλες της Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, τη βανίλια και ανακατεύετε μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Τυλίγετε τη ζύμη σε μια μεμβράνη και την αφήνετε για λίγο στο ψυγείο. Κρατάτε το 1/3 της ζύμης στην άκρη και με την υπόλοιπη ανοίγετε φύλλο. Μετά, το τοποθετείτε σε ταψάκι ή φόρμα για τάρτες διαμέτρου 24 εκατοστών, καλύπτοντας και τα πλαϊνά τοιχώματα. Στη συνέχεια, βάζετε τις Μαρμελάδες Φράουλα Sweet & Balance, πλάθετε την υπόλοιπη ζύμη σε κορδόνια, τα οποία τοποθετείτε σταυρωτά πάνω στην τάρτα. Αλείφετε με έναν κρόκο αυγού και πασπαλίζετε με το ψιλοκομμένο αμύγδαλο. Ψήνετε στους 200°C στις αντιστάσεις τους ή 150°C αέρα, μέχρι να ροδίσει η τάρτα.
  2. Απολαύστε Πάστα φλώρα χωρίς ζάχαρη χάρη στα προϊόντα Sweet & Balance!
  3. ΠΗΓΗ: www.sweetandbalance.gr

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT