![Πηχτή με ζαφορά από την Ανάφη](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/07/pichti-me-zafora-gastronomos-420x560.jpg?v=1721159128)
5'
προετοιμασία
Σύνολο: 5'
Υλικά
Διαδικασία
- Βάζουμε στο μπλέντερ ή στο μούλτι τις πιπεριές τσιπότλε ή την πάστα τσίλι, το αραβοσιτέλαιο, τις σκελίδες σκόρδου, τον κόλιανδρο, το θυμάρι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Τα χτυπάμε για 1 λεπτό περίπου.
- Η πάστα διατηρείται στο ψυγείο για περίπου 3 εβδομάδες, σε δοχείο καλά κλεισμένο.