45' μαγείρεμα
Σύνολο: 45 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

  1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, το αλεύρι και το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα, μέχρι να γίνει κρέμα.
  2. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά.
  3. Αλείφουμε με λάδι ένα ταψί, προσθέτουμε το μίγμα και ψήνουμε 180° C, για 45 περίπου λεπτά.
  4. Σερβίρεται κρύα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών