![Κοζανίτικο κιχί](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/11/kozanitiko-kichi-gastronomos-420x560.jpg?v=1700555621)
45' μαγείρεμα
Σύνολο: 45'
Υλικά
Διαδικασία
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, το αλεύρι και το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα, μέχρι να γίνει κρέμα.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά.
- Αλείφουμε με λάδι ένα ταψί, προσθέτουμε το μίγμα και ψήνουμε 180° C, για 45 περίπου λεπτά.
- Σερβίρεται κρύα.