10' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 25 λεπτά

Υλικά

Για το dressing

Για το σερβίρισμα

Διαδικασία

  1. Σπάμε τον καπνιστό τόνο σε κομμάτια.
  2. Ανακατεύουμε τη μουστάρδα, το γιαούρτι, το λάδι του τόνου, τον φρέσκο βασιλικό και αλατοπιπερώνουμε.
  3. Βάζουμε τη ρόκα σε μεγάλο μπολ.
  4. Κόβουμε στην μέση τα αβοκάντο, αφαιρούμε το κουκούτσι, τα κόβουμε σε φέτες και τα ρίχνουμε στο μπολ μαζί με τον TONO ΚΑΠΝΙΣΤΟ TRATA και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
  5. Ανακατεύουμε προσεκτικά.
  6. Περιχύνουμε με το dressing και πασπαλίζουμε με την καυτερή πιπερίτσα ή με λίγη πάπρικα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών