15' προετοιμασία
40' μαγείρεμα
Σύνολο: 55 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Για τη σος

Διαδικασία

  1. Σαλάτα: Τοποθετούμε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά να βράσει και το καστανό ρύζι Agrino Brown. Ρίχνουμε και το φύλλο δάφνης και βράζουμε, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνουμε το ρύζι σε σουρωτήρι και το κρυώνουμε κάτω από τρεχούμενο νερό. Το αφήνουμε να στραγγίσει και το μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Τη δάφνη την πετάμε. Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, τα καρότα, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το ξερό κρεμμύδι, τη μελιτζάνα (αν βάλουμε), τις πιπεριές και τον μαϊντανό και ανακατεύουμε.
  2. Σάλτσα: Σε ένα μπολάκι, ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα, περιχύνουμε τη σαλάτα και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών