Για τη σαλάτα αυτή χρησιµοποιούµε τα µικρότερα ραπανάκια που µπορούµε να βρούµε. Συνδυάζοντας τα ραπανάκια µε φυστίκια πίνατς, πετυχαίνουµε τραγανή υφή και πικάντικη γεύση. Σερβίρεται ως συνοδευτικό.
10'
προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 2Διαδικασία
- Πλένουµε τα ραπανάκια και αφαιρούµε τις άκρες τους. Κόβουµε το καθένα στα τέσσερα ή στα οκτώ.
- Ζεσταίνουµε το λάδι σε ένα κατσαρολάκι, σε µέτρια φωτιά, προσθέτουµε το κύµινο και τους σπόρους µουστάρδας, το σκεπάζουµε και το ανακινούµε µέχρι οι σπόροι να αρχίσουν να σκάνε.
- Προσθέτουµε στο κατσαρολάκι τη σκόνη σκόρδου, τον κουρκουµά και το αλάτι, κατεβάζουµε από τη φωτιά, προσθέτουµε τον χυµό λεµονιού, ανακατεύουµε και το βάζουµε στην άκρη για να κρυώσει. Αµέσως πριν σερβίρουµε, βάζουµε τα ραπανάκια και τα φυστίκια σε ένα µπολ, περιχύνουµε µε το ντρέσινγκ και ανακατεύουµε καλά.