20' προετοιμασία
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2 σάντουιτς

Διαδικασία

  1. Στύβουμε καλά τα τριμμένα καρότα και βάζουμε το τρίμμα σε ένα μπολ.
  2. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, λίγο λεμόνι, τη ρίγανη (ή τη μαντζουράνα), ελάχιστο αλάτι και λίγο πιπέρι.
  3. Ανακατεύουμε καλά.
  4. Κόβουμε τα φραντζολάκια οριζοντίως στη μέση και μοιράζουμε το μείγμα καρότου και στα τέσσερα κομμάτια, από την κομμένη πλευρά τους.
  5. Σκεπάζουμε το καρότο με τις «φλούδες» από κεφαλοτύρι.
  6. Στα μισά κομμάτια βάζουμε από 1 φέτα γαλοπούλας και σκεπάζουμε προσεκτικά με τα άλλα δύο κομμάτια ψωμιού.
  7. Τα τυλίγουμε σφιχτά σε διάφανη μεμβράνη και τα βάζουμε στο ψυγείο αποβραδίς, ώστε να είναι έτοιμα για την άλλη μέρα που θα πάνε τα παιδιά στο σχολείο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών