20'
προετοιμασία
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 2 σάντουιτςΔιαδικασία
- Στύβουμε καλά τα τριμμένα καρότα και βάζουμε το τρίμμα σε ένα μπολ.
- Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, λίγο λεμόνι, τη ρίγανη (ή τη μαντζουράνα), ελάχιστο αλάτι και λίγο πιπέρι.
- Ανακατεύουμε καλά.
- Κόβουμε τα φραντζολάκια οριζοντίως στη μέση και μοιράζουμε το μείγμα καρότου και στα τέσσερα κομμάτια, από την κομμένη πλευρά τους.
- Σκεπάζουμε το καρότο με τις «φλούδες» από κεφαλοτύρι.
- Στα μισά κομμάτια βάζουμε από 1 φέτα γαλοπούλας και σκεπάζουμε προσεκτικά με τα άλλα δύο κομμάτια ψωμιού.
- Τα τυλίγουμε σφιχτά σε διάφανη μεμβράνη και τα βάζουμε στο ψυγείο αποβραδίς, ώστε να είναι έτοιμα για την άλλη μέρα που θα πάνε τα παιδιά στο σχολείο.