30' προετοιμασία
2 ώρες αναμονή
Σύνολο: 2 ώρες και 30'

Υλικά

Μερίδες: 10 - 12

Διαδικασία

  1. Στο μίξερ χτυπάμε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ με 600 ml από το γάλα, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Βάζουμε ένα τσέρκι σε μια λεία επιφάνεια και καλύπτουμε τον πυθμένα με λαδόκολλα. Απλώνουμε τα 2/3 από τα σαβαγιάρ έτσι ώστε να καλύψουμε τον πυθμένα και τα τοιχώματα. Αδειάζουμε τη μισή ποσότητα από την έτοιμη κρέμα και από πάνω απλώνουμε τα υπόλοιπα σαβαγιάρ. Αδειάζουμε και την υπόλοιπη κρέμα. Χτυπάμε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με το υπόλοιπο γάλα, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το απλώνουμε πάνω από την κρέμα.
  2. Στολίζουμε με τα φρούτα και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες για να κρυώσει. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών