30' προετοιμασία
17' μαγείρεμα
Σύνολο: 47 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C και καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα μέτριο ταψί. Βάζουμε τα ψάρια στο ταψί, σε μια στρώση, τα αλείφουμε με τη μουστάρδα Maille dijon originale και τα αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε στην κοιλιά τους από 1 σκελίδα σκόρδο και λίγα φύλλα δυόσμου. Σκορπίζουμε το υπόλοιπο σκόρδο στο ταψί, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και ψήνουμε για 15 - 17 λεπτά (ή λιγότερο, αν είναι μικρότερα), γυρνώντας τα μια φορά. Αποσύρουμε από το φούρνο και σερβίρουμε.
  2. Συνοδεύουμε με: αρωματική πατατοσαλάτα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών