Μια εναλλακτική σπαγγετάδα που θα σε εκπλήξει.
5'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για τα σπαγγέτι με κολοκυθάκια και ντρέσινγκ από κατίκι Δομοκού ξεκινάμε και βράζουμε τα σπαγκέτι σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία και τα στραγγίζουμε.
- Στο μεταξύ, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε τις 2 κουτ.
- σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ξερό κρεμμύδι, μέχρι να μαλακώσει κάπως.
- Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και ανακατεύουμε για 2 - 3 λεπτά, να βγάλουν τα υγρά τους και να σοταριστούν.
- Χτυπάμε στο μούλτι το κατίκι Δομοκού με την κρέμα γάλακτος και τα 80 ml ελαιόλαδο.
- Οταν γίνει μια λεία σάλτσα, προσθέτουμε τα φυλλαράκια δυόσμου και ανακατεύουμε.
- Ενώνουμε τα κολοκυθάκια με τα ζυμαρικά, προσθέτουμε τη σάλτσα με το κατίκι, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.