Στρώνουμε το πασχαλινό τραπέζι με γεύσεις από τις Κυκλάδες!

Φέτος, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου αντί για την κλασική μαγειρίτσα μαγειρέψτε το πατσαδάκι αυγολέμονο από την Άνδρο, που φτιάχνεται με κομμάτια από κατσίκι, και όσοι αγαπούν τη γεύση του συκωτιού μπορούν να δοκιμάσουν τη Διάντα της Πάρου, που είναι συκωταριά στιφάδο με γλυκό κρασί. Την Κυριακή του Πάσχα η κυκλαδίτικη τυροκαυτερή μαζί με τους πατατοκεφτέδες της Νάξου μας ανοίγουν την όρεξη για το Τηνιακό κατσικάκι ασπρογιάχνι με τηγανητές πατάτες.

Καλή επιτυχία!

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών