Μπορείτε να αντικαταστήσετε το στακοβούτυρο με όποιο βούτυρο σας αρέσει, αλλά και με 50 ml ελαιόλαδο.
15'
προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 2 - 3Διαδικασία
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το στακοβούτυρο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τα κολοκυθάκια για 2 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
- Ρίχνουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα αυγά, τα μυρωδικά και αλατοπίπερο.
- Ανακατεύουμε με τη σπάτουλα για 2-3 λεπτά, μέχρι να πήξουν τα αυγά.
- Ρίχνουμε το αλλαντικό (ή τη γραβιέρα), αφήνουμε για 1 λεπτό και σερβίρουμε.
- Συνοδεύουμε με ντοματοσαλάτα και χωριάτικο ψωμί.