Μπορείτε να αντικαταστήσετε το στακοβούτυρο με όποιο βούτυρο σας αρέσει, αλλά και με 50 ml ελαιόλαδο.

15' προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2 - 3

Διαδικασία

  1. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το στακοβούτυρο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τα κολοκυθάκια για 2 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  2. Ρίχνουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα αυγά, τα μυρωδικά και αλατοπίπερο.
  3. Ανακατεύουμε με τη σπάτουλα για 2-3 λεπτά, μέχρι να πήξουν τα αυγά.
  4. Ρίχνουμε το αλλαντικό (ή τη γραβιέρα), αφήνουμε για 1 λεπτό και σερβίρουμε.
  5. Συνοδεύουμε με ντοματοσαλάτα και χωριάτικο ψωμί.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών